Varainhankintaa joukkueille, seuroille ja kouluille

Tarvitseeko seurasi lisää varoja toimintaa varten? Onko suunnitelmissa luokkaretki tai leirikoulu?

Olemme mukana auttamassa saavuttamaan tavoitteesi!

Tarjoamme helppoa, tuottoisaa ja riskitöntä varainhankintaa joukkueille, seuroille ja kouluille. Ennakkomyynti on turvallinen ja hyvä tapa, sillä tuotteita tilataan vain myyntiä vastaava määrä. Wc- ja talouspaperit sekä siivousliinat ovat helppoja tuotteita myydä, koska niitä tarvitaan päivittäin arjessa kotona ja työpaikoilla.  

1. Ota rohkeasti yhteyttä: myymala@devteks.fi, niin kerromme lisää! Saat meiltä tarjouksen, myyntiesitteen ja tilauslomakkeen. Joukkue/luokka nimeää vastuuhenkilön. 

2. Kerätkää tilauksia naapureilta, sukulaisilta ja työpaikalla näyttämällä esitettä. Näin Korona aikana on mahdollisuus myös etämyyntiin. Voitte lähettää pdf-tiedostot eteenpäin sähköpostilla tai Whatsappilla. 

3. Sopiva myyntiaika on 2 viikkoa. Kun myynti on saatu päätökseen, laskekaa myynnit yhteen ja tilatkaa tuotteet meiltä. 

4. Tilauksen toimituksesta sovitaan aina erikseen. Tilauksen voi tulla hakemaan meiltä paikanpäältä. Voimme toimittaa myös koko tilauksen keskiviikkoisin jakopäivän Valkeakosken alueelle. Muissa tapauksissa käytämme yleensä rahdinkuljettajana Kaukokiitoa. Toimituskulut määräytyvät painon mukaan. 

5. Kun asiakkaat ovat saaneet tilaamansa tuotteet, myyjät tilittävät maksun sovitusti joukkueen/luokan yhteiselle tilille. Tuotto jää käyttöönne heti, sillä laskutamme vain meille kuuluvan osuuden. Yhteiseltä tililtä vastuuhenkilö maksaa meiltä tulleen laskun. Laskulla on 14 vrk maksuaika. 

Varainhankintaa